• Alle activiteiten

Vandaag, woensdag 25 april

 • Infoavond provinciale groepsaankoop zonnepanelen

  op wo 25 apr
  Gratis en volkomen vrijblijvende infoavond over de provinciale groepsaankopen van Vlaams-Brabant met uitleg over types, rendement en aandachtspunten bij zonnepanelen. Je maakt kennis met het aanbod en de scherpe prijzen van betrouwbare installateurs. Organisatie in samenwerking met De Kringwinkel Hageland.
 • Infosessie provinciale groepsaankopen

  op wo 25 apr
  De provinciale groepsaankoop werd op 1 april 2018 afgesloten. Dankzij deze groepsaankoop plaatsten meer dan 400 gezinnen zonnepanelen of dakisolatie. Goed nieuws, want vanaf 16 april 2018 kan je als inwoner van Vlaams-Brabant intekenen op een groepsaankoop voor (spouw)muurisolatie of ramen. Heb je nog vragen? Kom dan zeker naar de infosessie over dak-, zoldervloer- en (spouw)muurisolatie en ...
 • Koken: asperges anders

  op wo 25 apr

Vandaag, lopende activiteiten

 • Basketstage voor U8, U10 en U12

  tot za 29 dec
  Tijdens de kerstvakantie organiseren de leden van Basket Betekom samen met de medewerkers van de dienst vrije tijd en Go Sport een basketbalkamp waaraan ook niet-clubleden kunnen deelnemen. Dit kamp biedt de ideale gelegenheid om fundamentals, passes, dribbels en shooting te verbeteren. De lessen vinden plaats op woensdag 27 december, donderdag 28 december en vrijdag 29 december 2017, telkens ...
 • Badminton op woensdag

  tot wo 27 jun
  Badminton voor gans het gezin, wekelijks op woensdag. Iedereen welkom - Geen competitie - Raketten en shuttles beschikbaar. Kinderen jonger dan 12 mogen gratis meespelen.
 • Badminton op vrijdag

  tot za 22 jun
  Badminton voor gans het gezin, tweewekelijks op vrijdag. Voor eventuele wijzigingen, klik op "Badminton" in de linker balk van onze website. Kinderen jonger dan 12 mogen gratis meespelen. Iedereen welkom - Geen competitie - Raketten en shuttles beschikbaar.
 • Petanque

  tot do 27 dec
  Op donderdag vind je de leden van petanqueclub Tik Tik aan het petanqueterrein van sportcentrum De Tumkens te Betekom. Sinds jaar en dag komen deze trouwe kompanen er van 14.00 tot 16.30 u samen om hun werptechniek bij te schaven, meer punten te scoren dan hun tegenstander en gezellig wat bij te praten. Heb je nog ergens petanqueballen liggen en wil je werk maken van jouw behendigheid? Ga dan ...
 • Woensdag Fietsdag

  tot di 9 apr
  Onder het motto 'Go with the velo!' sporen Mobiel 21 en een aantal enthousiaste partners elke Vlaming aan om minstens één dag per week te fietsen en zo van fietsen stilaan een gewoonte te maken. Tijdens de campagne 'Woensdag Fietsdag' zijn er acht weken lang dan ook ferme prijzen en motivaties voor iedereen die meedoet. Dit jaar staat de campagne in het teken van woon-werkverkeer. Daarom werd ...
 • Start2Run

  tot ma 11 jun
  Wil je graag meer bewegen? Lijkt het je wel wat om onder deskundige begeleiding in tien weken 5 km te leren lopen? Schrijf je dan snel in voor de tweede editie van de lessenreeks Start2Run i.s.m. ROBA Kern BETA. Afspraak vanaf 16 april 2018 elke maandag om 19.00 u aan de atletiekpiste te Betekom met Julia Van Goolen. Inschrijven kan via inschrijvingen.begijnendijk.be.
 • Breng jouw pesticiden gratis naar het recyclagepark

  tot za 28 apr
  Ongeveer 53% van alle Vlamingen gebruikt geen pesticiden meer. Van de 47% die het wel nog doen, is de helft bereid over te stappen op alternatieven. Om die mensen een duwtje in de rug geven, kan je van zaterdag 21 april tot en met zaterdag 28 april 2018 jouw (restjes) pesticiden afgeven in het recyclagepark en voortaan jouw tuin, terras of oprit te lijf gaan met gezonde en goedwerkende alternatieven! Maak er voor eens en voor altijd komaf mee! Haal die pesticiden van het rek en breng ze binnen in het recyclagepark. In ruil krijg je een voegenborstel van de Vlaamse Milieumaatschappij.

Wordt verwacht

 • Bloemschikken

  op do 26 apr
  Bloemschikken : prijs per les € 10, ganse reeks € 50
 • Koken: asperges anders

  op do 26 apr
 • G-loop - Meetshovenloop

  op vr 27 apr
  Op vrijdagavond 27 april vindt de derde editie van de Meetshovenloop plaats. De Meetshovenloop is een wegwedstrijd op de kalender van de Vlaamse Atletiekliga en maakt deel uit van het Aarschots Joggingcriterium, met een vlakke loop door een deel van Meetshovenbos. Om 19u is er een korte jogging en een G-loop over een afstand van 1,75 km. Uiteraard kan wie wil ook deelnemen aan de andere ...
 • Meetshovenloop

  op vr 27 apr
  De Meetshovenloop, een vlakke loop door Meetshovenbos, maakt deel uit van het Aarschots Joggingcriterium. De 5 en 10 km starten om 19u15, de jeugdreeksen om 18u45 en de G-loop om 19u. De start is aan Meubelen Verhaegen (Grote Baan 115, 3130 Betekom).
 • De Boerekes 2.0 presenteren: Muziekkwis

  op za 28 apr
 • Kermis Betekom

  van za 28 apr
  Van 28 april tot en met 1 mei 2018 staat de Meikermis in Betekom op het programma. De kramen staan opgesteld aan Sportcentrum De Tumkens te Betekom. Kijk je er al naar uit om samen met de kinderen van kraam naar kraam te kuieren, eendjes te vissen en welverdiende prijzen in ontvangst te nemen? Of zijn jouw kinderen eerder op zoek naar een straffere uitdaging? Noteer deze data dan in jouw agenda!
 • Eetdag Fotoclub IRIS

  op zo 29 apr
  Iedereen is van harte welkom tijdens onze eetdag. U kan smullen van stoofvlees met frietjes, vol-au-vent, zelfs curry worst staat op het menu. Maar ook koude schotel en veggy schotels zullen er zijn.
 • Zwerfvuilactie in en rond het Bieheidebos

  op zo 29 apr
  Zwerfvuil blijft een hardnekkig probleem in de gemeente. Om dit aan te pakken, beslisten het gemeentebestuur en de jeugdraad dat de jeugdverenigingen jaarlijks twee opruimacties zullen organiseren. Op zondag 29 april 2018 organiseren de leden van Chiro Begijnendijk een opruimactie in en rond het Bieheidebos te Begijnendijk. Wil je graag meewerken? Neem dan zeker contact met hen op.
 • Line-dance

  op ma 30 apr
  Iedereen welkom, kom gerust eens een kijkje nemen en een danspasje wagen.
 • Fietsen

  op do 3 mei
 • Life-management, een nieuwe kijk op time-management

  op do 3 mei
  Anders dan een klassieke cursus time-management brengen we eerst je persoonlijke levensdomeinen in kaart. We zoeken uit wat belangrijk voor je is en hoeveel tijd je wil besteden aan ieder domein: relaties, gezin, werk, vrije tijd én gezondheid. Vervolgens stellen we persoonlijke doelen en zoeken we samen naar manieren om je gedrag af te stemmen op je doelen. We besteden hierbij ondermeer ...
 • Benefiet optredens t.v.v. 11.11.11

  op vr 4 mei
  Twee streekbands: The Moanin' Mooses en Antlerman willen je entertainen met hun muziek, gevolgd door discobar. - The Moanin' Mooses: Niels, Sam, Tijl, Ward, Joke en Dirk spelen funk, pop, folk, rock: brengen een mengeling van covers en eigen nummers. - Antlerman: Zes muzikanten met Jerre, Rietje, Marten, Carolien, Tsane en Lucas spelen folkrock, pop, rock en punk nummers
1-30 Van 147

Andere

 • Beemdenwandeling

  Geniet van de natuur aan de oever van de Demer op de grens van Betekom en Aarschot. Midden in het groen heb je een prachtig vergezicht op de kerk van Aarschot, bij helder weer zie je zelfs de Sint-Romboutstoren in Mechelen.
 • Conditiemix voor senioren

  Ben je de vijftig voorbij? Wil je graag werken aan jouw kracht, lenigheid en gevoel voor coördinatie? Dan kan je elke maandag van 13.30 tot 15.00 u in sportcentrum De Tumkens terecht. Een tienbeurtenkaart kost € 20,00. Let op! Tijdens de schoolvakanties worden er geen lessen georganiseerd.
 • Kids2move

  Wil je jouw kind laten proeven van leuke sport- en spelactiviteiten? Dan biedt sportacademie ‘Kids2move’ de oplossing. Tijdens Kids2move kunnen kinderen op een leuke manier en onder begeleiding van gekwalificeerde monitoren kennismaken met verschillende sporten.
 • Okra's Wandelvoetbal.

  Al wandelend voetballen met Okra Tremelo-Ninde. Niets is zo ontspannend.Kom kennismaken met deze mooie sport.Je kan er alleen maar bij winnen.
 • Rugschool

  Heb je last van rug- en nekpijn of ben je aan het revalideren van rug-en nekklachten? Dan kan je op dinsdag in de danszaal van sportcentrum De Tumkens terecht voor de lessen rugschool.
 • Skatepark Betekom

  1 mini ramp,1 box,1 ramp en 1 little ramp
 • Tennisles

  kennismaking met tennis op een speelse manier voor kinderen vanaf 5 jaar
 • Wekelijkse markt Begijnendijk

  Wekelijkse markt.