• Alle activiteiten

Vandaag, lopende activiteiten

Wordt verwacht

 • Werkdag Rogaarden: bosbeheer / poelen

  op za 27 jul
  Dit keer nemen we in Rogaarden het loofbos onder handen: we kappen we Amerikaanse vogelkers om plaats te maken voor een gevarieerd bos.
 • Feestcomité organiseert "Eerste Rommelmarkt"

  op zo 28 jul
  Eerste Rommelmarkt aan Huis Spiessens te Begijnendijk. Drank- en eetstand is voorzien. Iedereen welkom. Toegang gratis. * -Standhouders 1 euro per meter. Inschrijven voor 24 juli 2019-
 • Beestenboel

  van ma 29 jul
  Deze week staat garant voor een gezellige boel van allerlei dieren! De ervaren vissers van 't Fort te Wilsele leren de kinderen alle kneepjes van het vak 'vissen' en de bosgids neemt hen mee op stap. De deelnemers gaan een dag helpen op een kinderboerderij en de laatste dag brengen ze een bezoek aan een schapenpark. Hier leren ze rassen herkennen en schapen drijven. Het kamp wordt afgewisseld ...
 • Circus Krokofant

  van ma 29 jul
  Het dierencircus 'Krokofant' is weer in het land, maar de circusdirecteur heeft een groot probleem. Alle dieren in het circus zijn ziek! Wie helpt de circusdirecteur? Deze week kruipen de kinderen in de huid van een aantal circusdieren en oefenen allerlei trucjes. Het wordt een themakamp vol gymnastiek, acrobatie, crea, ... Natuurlijk nodigen we iedereen de laatste dag uit om eens een kijkje ...
 • Expeditie Sportyson

  van ma 29 jul
  Kamp Noord en Zuid dagen elkaar uit tijdens deze avontuurlijke week rond teamwork, survival skills en doorzettingsvermogen. Elke dag zijn er nieuwe proeven en uitdagingen met als toppunt de eilandraad. Hier wordt elke dag de beste survivor verkozen door alle deelnemers. Dit kamp voor avonturiers en teamplayers wordt afgewisseld met sport en spel. Opvang mogelijk van 08.00u tot 17.00u.
 • Koken is kinderspel

  van ma 29 jul
  Met koksmuts op en keukenschort aan maken we de lekkerste gerechten. De kleuters zullen roeren, stoven, bakken, proeven en smullen. We leren deze week een heleboel bij, van handjes wassen voor het koken tot zelf weten wat gezond is. De laatste dag organiseren we voor de ouders een receptie die er ook 'echt-echt' uitziet en smaakt! De activiteiten worden afgewisseld met sport en spel. Opvang ...
 • Vakantietocht

  op wo 31 jul
  Start 20 km tot 12.00u. Betekom, dorp in de Zuiderkempen aan de Demer, met zijn veldwegjes en ook het Meetshovenbos, waar het aangenaam wandelen is. Aankomst vóór 17.00u.
 • Vakantietocht

  op wo 31 jul
  Wandeltocht (op individuele basis) van wandelclub De Bollekens in Betekom, dorp in de zuiderkempen met zijn veldwegjes, en zeker niet te vergeten het Meetshovenbos waar het aangenaam wandelen is. De afstanden zijn 4/6/10/12/16/20 km. Steeds een parcours voor de rolstoelgebruikers. Grote parking recht tegenover de startzaal. Na het wandelen kan men rustig gebruik maken van een hapje en een ...
 • Fietsen

  op do 1 aug
 • Dansende Grietjes

  van ma 5 aug
  Leuke choreo's in verschillende dansstijlen, van modern tot hip hop, worden aangeleerd door onze supertoffe moni's. Zij maken kleine groepjes, zodat iedereen de choreo's op eigen dansniveau kan aanleren. Elke dag wordt vier uur dans afgewisseld met een uurtje sport en spel. De laatste dag nodigen de deelnemers alle ouders, grootouders, vrienden en vriendinnen uit voor een leuk dansoptreden. ...
 • Dansende Juffertjes

  van ma 5 aug
  Onze supertoffe dansmoni's laten de kinderen proeven van verschillende dansstijlen, van modern tot hip hop, op de coolste dansmuziek. Zij maken kleine groepjes, zodat iedereen de choreo's op eigen dansniveau kan aanleren. Elke dag wordt vier uur dans afgewisseld met een uurtje sport en spel. De laatste dag nodigen de deelnemers alle ouders, grootouders, vrienden en vriendinnen uit voor een ...
 • Sportende Kapoenen

  van ma 5 aug
  Heeft jouw kapoen veel energie en wil hij of zij graag kennismaken met verschillende sport- en spelen? Tijdens dit kamp worden sporten voor jongens en meisjes, zoals voetbal, dansen, badminton en korfbal, afgewisseld met creatieve spelen en uitstappen. Ook bouwen met reuze legoblokken, bosspelen, waterspelen, … staan op het programma. Opvang mogelijk van 08.00u tot 17.00u.
 • Sportende Ravotters

  van ma 5 aug
  Een kamp vol sport en spelplezier. Ravotters beschikken al over heel wat bewegingsvaardigheden, zodat ze hun skills in sporten nog meer kunnen bijschaven. Jouw zoon of dochter kan zich volledig uitleven tijdens de creatieve spelen en uitstappen, zoals bosspelen, lasershooten of een leuke zwempartij. Opvang mogelijk van 08.00u tot 17.00u.
 • Sportende Schelmen

  van ma 5 aug
  De kleuters ontdekken spelenderwijs verschillende bewegingsvormen, zoals klimmen, klauteren, rollen, springen, trappen, werpen, lopen en fietsen.. Hun creativiteit kunnen ze kwijt in het bouwen met reuze legoblokken. Tijdens de volledige dagen toveren we het sportcentrum om tot een echte binnenspeeltuin met springkastelen, hindernissenparcours, … Opvang mogelijk maandag - woensdag - vrijdag ...
 • Fietsen

  op di 6 aug
 • Fietsgravering

  op wo 7 aug
  Elk jaar opnieuw worden er heel wat fietsen gestolen of ‘geleend’. Daarnaast staan er bij de politie een heleboel gevonden fietsen waarvan de eigenaar niet gekend is. Om de kans te vergroten dat de politie jouw fiets kan opsporen en terugbezorgen, kan je elke eerste woensdag van de maand tussen 13.00 en 15.00 u in de gemeentelijke loods terecht om jouw fiets te laten graveren.
 • Herdenking te Marcinelle

  op do 8 aug
  Op 8 augustus 2019 is het 63 jaar geleden dat in Marcinelle 262 mijnarbeiders, waarvan 33 Vlamingen uit deze streek, het leven lieten tijdens de grootste mijnramp uit de Belgische geschiedenis.Ter nagedachtenis aan deze slachtoffers organiseert het gemeentebestuur in samenwerking met het GA&DC en het gemeentebestuur van Tremelo op donderdag 8 augustus 2019 busvervoer naar de mijnsite om daar de herdenking bij te wonen.
 • Kermis in Betekom

  op za 10 aug
  De kermis staat steeds garant voor heel wat sfeer en plezier. De kramen staan van zaterdag 10 augustus tot en met donderdag 15 augustus 2019 opgesteld op het C. Vissenaekenplein te Betekom.
 • Augustuskermis Betekom

  van za 10 aug
  De kermis staat steeds garant voor heel wat sfeer en plezier. Van 10 tot en met 15 augustus 2019 staan de kermiskramen opnieuw opgesteld te Betekom voor de augustuskermis. Donderdag 15 augustus 2018 wordt de feestdag bij uitstek! De dag wordt feestelijk afgesloten met vuurwerk.
 • Fietseling

  op zo 11 aug
  De vernieuwde Fietseling zet in 2019 opnieuw in op fietsen, beleven en feesten. Dit concept bleek vorig jaar immers een voltreffer te zijn. Het bezoekerscentrum op de Balenberg en Damiaanmuseum zijn ook dit jaar gratis te bezoeken. De organisatoren gaan de rocktour op, want een aantal routes rijden richting Werchter. Hierdoor kan je niet alleen de Demerpoort, maar ook het bezoekerscentrum Rock ...
 • Kermis in Betekom

  op zo 11 aug
  De kermis staat steeds garant voor heel wat sfeer en plezier. De kramen staan van zaterdag 10 augustus tot en met donderdag 15 augustus 2019 opgesteld op het C. Vissenaekenplein te Betekom.
1-30 Van 148

Andere

 • Beemdenwandeling

  Geniet van de natuur aan de oever van de Demer op de grens van Betekom en Aarschot. Midden in het groen heb je een prachtig vergezicht op de kerk van Aarschot, bij helder weer zie je zelfs de Sint-Romboutstoren in Mechelen.
 • Conditiemix voor senioren

  Ben je de vijftig voorbij? Wil je graag werken aan jouw kracht, lenigheid en gevoel voor coördinatie? Dan kan je elke maandag van 13.30 tot 15.00 u in sportcentrum De Tumkens terecht. Een tienbeurtenkaart kost € 20,00. Let op! Tijdens de schoolvakanties worden er geen lessen georganiseerd.
 • Kids2move

  Wil je jouw kind laten proeven van leuke sport- en spelactiviteiten? Dan biedt sportacademie ‘Kids2move’ de oplossing. Tijdens Kids2move kunnen kinderen op een leuke manier en onder begeleiding van gekwalificeerde monitoren kennismaken met verschillende sporten.
 • Okra's Wandelvoetbal.

  Al wandelend voetballen met Okra Tremelo-Ninde. Niets is zo ontspannend.Kom kennismaken met deze mooie sport.Je kan er alleen maar bij winnen.
 • Rugschool

  Heb je last van rug- en nekpijn of ben je aan het revalideren van rug-en nekklachten? Dan kan je op dinsdag in de danszaal van sportcentrum De Tumkens terecht voor de lessen rugschool.
 • Skatepark Betekom

  1 mini ramp,1 box,1 ramp en 1 little ramp
 • Tennisles

  kennismaking met tennis op een speelse manier voor kinderen vanaf 5 jaar
 • Wekelijkse markt Begijnendijk

  Wekelijkse markt.