• Alle activiteiten

Vandaag, lopende activiteiten

 • Basketstage voor U8, U10 en U12

  tot za 29 dec
  Tijdens de kerstvakantie organiseren de leden van Basket Betekom samen met de medewerkers van de dienst vrije tijd en Go Sport een basketbalkamp waaraan ook niet-clubleden kunnen deelnemen. Dit kamp biedt de ideale gelegenheid om fundamentals, passes, dribbels en shooting te verbeteren. De lessen vinden plaats op woensdag 27 december, donderdag 28 december en vrijdag 29 december 2017, telkens ...
 • Badminton op vrijdag

  tot za 22 jun
  Badminton voor gans het gezin, tweewekelijks op vrijdag. Voor eventuele wijzigingen, klik op "Badminton" in de linker balk van onze website. Kinderen jonger dan 12 mogen gratis meespelen. Iedereen welkom - Geen competitie - Raketten en shuttles beschikbaar.
 • Petanque

  tot do 27 dec
  Op donderdag vind je de leden van petanqueclub Tik Tik aan het petanqueterrein van sportcentrum De Tumkens te Betekom. Sinds jaar en dag komen deze trouwe kompanen er van 14.00 tot 16.30 u samen om hun werptechniek bij te schaven, meer punten te scoren dan hun tegenstander en gezellig wat bij te praten. Heb je nog ergens petanqueballen liggen en wil je werk maken van jouw behendigheid? Ga dan ...
 • Woensdag Fietsdag

  tot di 9 apr
  Onder het motto 'Go with the velo!' sporen Mobiel 21 en een aantal enthousiaste partners elke Vlaming aan om minstens één dag per week te fietsen en zo van fietsen stilaan een gewoonte te maken. Tijdens de campagne 'Woensdag Fietsdag' zijn er acht weken lang dan ook ferme prijzen en motivaties voor iedereen die meedoet. Dit jaar staat de campagne in het teken van woon-werkverkeer. Daarom werd ...
 • Badminton.

  tot wo 26 jun
  Badmintonnen.De sport om jong te blijven. Elke woensdag word er gesport in sporthal De Tumkens te Betekom. Iedereen kan meedoen. Raketten en shuttles zijn beschikbaar. Deelname in de onkosten bedraagt € 1,5. Info 0499141046
 • Rookstopcursus in groep

  tot ma 17 dec
  De beste stoppoging ooit? Die doe je niet alleen. Maar in groep, onder begeleiding van erkend tabakoloog Dirk Quina. Tijdens de cursus krijg je tips om de sigaret vaarwel te zeggen. Je spreekt met de groep een datum af voor de rookstop. Daarna train je je vaardigheden zodat je niet hervalt.

Wordt verwacht

 • markant Begijnendijk nodigt uit.... "De filosofie van de linksrijder"

  op do 20 sep
  markant Begijnendijk nodigt uit.... 'De filosofie van de linksrijder: over 'negatieve vrijheid'. Dat filosofie niet alleen iets is voor vergeetachtige punthoofden en voor kamergeleerden in stoffige bureaus weten we ondertussen al. Filosofie is voor iedereen weggelegd en gaat evenzeer over dagelijkse zaken. Jonathan Lambaerts, filosoof van opleiding, is een meester in het vertellen en brengt ...
 • Food, glorious food

  op vr 21 sep
  Gedichten, proza en muziekjes over eten, gepresenteerd door Lieve Mariën. Vertelsels over eten. Weetjes over de geschiedenis van ons eten. Mooie gedichten en proza van grote schrijvers. Allemaal over eten & drinken. Van Godfried Bomans en Drs P. tot Annie MG Schmidt, Simon Carmiggelt en Toon Hermans. Literair maar toch plezant.
 • Dag van de Molenberg

  op za 22 sep
  Benefietdag en dorpsfeest ten voordele van de restauratie van de Betekomse Molenruïne. Met culinaire hoogstandjes i.s.m. Daniël Vanbossche (van onze vroegere Vegetarische ontdekking), erfgoed- en landschapswandelingen, ambachtenmarktje, kampvuur en muziekoptredens. Geniet van een hapje en een tapje, en steun zo de renovatie van onze molen!
 • Wolf Kubbtornooi 2018

  op za 22 sep
  Het wolf kubb team organiseert zijn derde tornooi ! Recreatief,voor jong en oud, man en vrouw én voor ploegen van elk niveau. Kortom.. hoe meer zielen hoe meer vreugde !
 • Open Deur dag Poezenplaneet VZW

  op zo 23 sep
  Kom eens kijken naar ons kattenasiel; hoe de dieren hier opgevangen en verzorgd worden en hoe ze hier leven. Werp een blik achter de schermen van de werking van een asiel. Je kan een drankje nuttigen en een hapje eten, alles in steun van de poezen.
 • Bezoek zorgboerderij 't Silsomhof

  op di 25 sep
  Vanaf 11u ontvangen onze verzorgenden je in onze dagopvang Cado. Samen met de andere gasten kan je genieten van een warme maaltijd. Daarna trekken we naar de zorgboerderij 't Silsomhof, waar heel wat dieren verzorgd worden. De boerderij is gelegen in een prachtig natuurgebied in Kortenberg. Om 17u zijn we terug in de dagopvang Cado. In de prijs is het vervoer, de warme maaltijd en het ...
 • Bloemsierkunst

  op di 25 sep
  Een prachtig bloemstuk fleurt je interieur altijd op. Wil jij ook verschillende nieuwe technieken aanleren? Dat kan! En onder begeleiding van een professionele lesgever.
 • Kennismakingsrepetitie Kinderkoor De Regenboog

  op di 25 sep
  Welkom aan alle kinderen uit de lagere school die graag samen zingen en plezier maken. We repeteren elke dinsdag van 16u15 tot 17u (1ste tot 3de leerjaar) en van 17u tot 17u45 (4de tot 6de leerjaar). Locatie is Woning Spiessens, naast het gemeentehuis in Begijnendijk. Heel september kan je komen proberen... kom ook eens kijken of het iets voor jou is!
 • Bloemschikken

  op do 27 sep
  Bloemschikken : prijs per les € 10, ganse reeks € 50
 • Veldloop voor scholen

  op vr 28 sep
  Van 22 tot en met 30 september 2018 is er weer de Vlaamse Veldloopweek, een initiatief van de Stichting Vlaamse Schoolsport (SVS) en Sport Vlaanderen. Naar aanleiding van deze dertigste editie zullen ongeveer 800 leerlingen van de lagere scholen in Begijnendijk en Betekom op vrijdag 28 september 2018 van 9.00 tot 12.00 u aan sportcentrum De Tumkens het beste van zichzelf geven. Iedereen is van ...
 • Barbeque

  op za 29 sep
  Gezellig en lekker samenzijn, voor vrouwen, mannen en kinderen.
 • Mosselweekend KCBJ

  op za 29 sep
 • Feestelijke opening Bibliotheek

  op zo 30 sep
  Vanaf maandag 1 oktober 2018 verwelkomen de medewerkers van de bibliotheek iedereen in het nieuwe gebouw aan het centrumplein te Begijnendijk. De opening van deze nieuwe bibliotheek wordt op zondag 30 september 2018 vanaf 13.00 u feestelijk gevierd met een groot dorpsfeest. De feestelijke opening gaat van start met de officiële inhuldiging van de bibliotheek. Tussen 13.00 en 16.00 u kan je ...
 • Mosselweekend KCBJ

  op zo 30 sep
 • Opendeur Chiro Begijnendijk

  op zo 30 sep
  "Ik spring, DE CHIRO IN" Spring mee met ons het nieuwe jaar in. Alle kinderen vanaf geboortejaar 2011 zijn welkom, ze mogen vrijblijvend komen meedoen en later nog inschrijven. Voor de ouders voorzien we een terras met drankjes aan democratische prijs.
 • fietsen

  op di 2 okt
1-30 Van 113

Andere

 • Beemdenwandeling

  Geniet van de natuur aan de oever van de Demer op de grens van Betekom en Aarschot. Midden in het groen heb je een prachtig vergezicht op de kerk van Aarschot, bij helder weer zie je zelfs de Sint-Romboutstoren in Mechelen.
 • Conditiemix voor senioren

  Ben je de vijftig voorbij? Wil je graag werken aan jouw kracht, lenigheid en gevoel voor coördinatie? Dan kan je elke maandag van 13.30 tot 15.00 u in sportcentrum De Tumkens terecht. Een tienbeurtenkaart kost € 20,00. Let op! Tijdens de schoolvakanties worden er geen lessen georganiseerd.
 • Kids2move

  Wil je jouw kind laten proeven van leuke sport- en spelactiviteiten? Dan biedt sportacademie ‘Kids2move’ de oplossing. Tijdens Kids2move kunnen kinderen op een leuke manier en onder begeleiding van gekwalificeerde monitoren kennismaken met verschillende sporten.
 • Okra's Wandelvoetbal.

  Al wandelend voetballen met Okra Tremelo-Ninde. Niets is zo ontspannend.Kom kennismaken met deze mooie sport.Je kan er alleen maar bij winnen.
 • Rugschool

  Heb je last van rug- en nekpijn of ben je aan het revalideren van rug-en nekklachten? Dan kan je op dinsdag in de danszaal van sportcentrum De Tumkens terecht voor de lessen rugschool.
 • Skatepark Betekom

  1 mini ramp,1 box,1 ramp en 1 little ramp
 • Tennisles

  kennismaking met tennis op een speelse manier voor kinderen vanaf 5 jaar
 • Wekelijkse markt Begijnendijk

  Wekelijkse markt.