naar inhoud

Van Troubadour tot trendsetter (Folk en volksmuziek van toen tot nu)

Deze informatie is niet meer actueel!
Treo neemt u vanavond mee op een reis doorheen de tijd. Vanwaar komt onze folkmuziek? Wat dreef haar performers? En wat betekent ze vandaag? Ontdek de evolutie van folk in Vlaanderen: muziek, dans, instrument en sfeer. De jonge gastheren zullen niet enkel vertellen, maar zullen ook hun instrumenten het verhaal laten vertellen.

Wanneer

  • dinsdag 21 maart 2017
    van 20.00 u tot 22.30 u

Prijs

€ 15,00 (Basisprijs: € 15)

Waar

naam
Parochiecentrum
adres
Beekstraat 193130 Betekom

Info

Nacht van de geschiedenis

Treo – Van Troubadour tot trendsetter (Folk en volksmuziek van toen tot nu)

Wie zijn ze?
Met de mondharmonica, viool, gitaar, doedelzak & accordeon in de koffer zijn deze drie jonge kerels klaar om eindelijk hun Ierse geïnspireerde Folk met Vlaamse roots op jullie los te laten. Ze laten ruimte voor improvisatie en dat zorgt voor een eigenzinnige toets in een traditioneel geïnspireerd repertoire. Van welbekende klassiekers tot zelfgeschreven nummers, van sfeervolle meezingers tot uiterst dansbare melodieën...hun muziek neemt u mee naar hogere sferen!

Wat brengen ze u deze avond?
In het kader van de Nacht van de Geschiedenis nemen zij u vanavond mee op een reis doorheen de tijd. Vanwaar komt onze folkmuziek? Wat dreef haar performers? En wat betekent ze vandaag? Ontdek de evolutie van folk in Vlaanderen: muziek, dans, instrument en sfeer. De jonge gastheren zullen niet enkel vertellen, maar zullen ook hun instrumenten het verhaal laten vertellen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto:

Categorie

Organisatie

naam
Davidsfonds Betekom