naar inhoud

Kijk! Ik fiets

Deze informatie is niet meer actueel!
Op zaterdag 1 juni 2019 kunnen kinderen van 4 tot 7 jaar aan sportcentrum De Tumkens te Betekom terecht voor ‘Kijk! Ik fiets’, een initiatief van de intergemeentelijke samenwerking Sportregio Winge-Demervallei.

Wanneer

  • zaterdag 1 juni 2019
    van 09.30 u tot 12.00 u

Prijs

€ 5,00

Waar

naam
Sportcentrum De Tumkens
adres
Pastoor Pitetlaan 303130 Betekom

Info

Kan jouw kind al vlot met steunwieltjes fietsen en wil het graag op twee wielen leren fietsen? Schrijf je dan snel in! Met actieve begeleiding van een ouder en nuttige tips van een ervaren monitor leert jouw kind zelfstandig tweewielen. De voorwaarden? De eigen ‘technisch in orde’ fiets zonder steunwieltjes, indien mogelijk met bagagerekje, en fietshelm meebrengen!

Deze sessie vindt plaats van 9.30 tot 12.00 u. Let op! Actieve begeleiding door één volwassene in goede fysieke conditie per kind is verplicht. De deelnameprijs bedraagt € 5,00 per kind, incl. koek, fruitsap en verzekering. Elk kind ontvangt na de sessie een ‘Kijk! Ik fiets’-diploma en fluohesje. Het aantal deelnemers is beperkt tot 25! Deelnemen kan enkel met voorinschrijving. Dat kan bij de medewerkers van de dienst vrije tijd in sportcentrum De Tumkens te Betekom.

Alle activiteiten