naar inhoud

Zitdag voor het indienen van de belastingsaangifte

Deze informatie is niet meer actueel!
Wil je graag meer informatie? Heb je hulp nodig bij het invullen van jouw belastingaangifte voor aanslagjaar 2019 (inkomsten 2018)? Laat jouw aangifte dan invullen door de experten van de FOD Financiën. Je kan op donderdag 23 mei 2019 in woning Spiessens te Begijnendijk terecht. De zitdag vindt plaats van 9.00 tot 12.00 u en van 13.00 tot 15.00 u.

Wanneer

  • donderdag 23 mei 2019
    van 09.00 u tot 12.00 u
  • donderdag 23 mei 2019
    van 13.00 u tot 15.00 u

Waar

naam
Woning Spiessens
adres
Kerkplein zn3130 Begijnendijk

Info

Staat deze zitdag genoteerd in jouw agenda? Stel dan zeker een dossier samen met alle nuttige documenten die kunnen helpen bij het invullen van de aangifte. Vergeet ook jouw identiteitskaart niet mee te brengen, want voor elke in te vullen aangifte dient de desbetreffende identiteitskaart voorgelegd te worden. Let op! Bij een gemeenschappelijke aangifte heb je ook de identiteitskaart van jouw partner nodig. Kom je voor iemand anders? Breng dan een kopie van zijn of haar identiteitskaart en een volmacht mee. Nog een goede raad? Vermijd lange wachtrijen en laat jou aangifte tijdens de namiddag invullen.

Ben je tijdens de zitdagen verhinderd? Geen probleem! Je kan tijdens eender welke invulsessie terecht, ook buiten de regio. Je vindt de volledige lijst op www.fin.belgium.be. Let op! Voor bepaalde invulsessies moet je een afspraak maken. Heb je de bruine omslag om jouw aangifte voor de personenbelasting van aanslagjaar 2019 in te dienen nog niet ontvangen? Ook dan kan je langsgaan tijdens één van de zitdagen om jouw aangifte te laten registreren. Wacht niet te lang, want het is niet mogelijk jouw aangifte na de opgegeven data te laten invullen.

Alle activiteiten