naar inhoud

Open oprit: welkomstdag elektrische deelauto

Deze informatie is niet meer actueel!
Autodelen kent een stijgend succes in Vlaanderen. De voordelen van autodelen zijn legio: meer vrije tijd of meer budget, een aangenamere, veiligere en schonere omgeving en meer buurt! Vaak wordt hierbij gedacht aan een grootstedelijke context. Ook “landelijke” gebieden kampen echter met een steeds hogere verkeersdruk. Ook bij ons staan ontelbare (2de) wagens 95% van de tijd stil. Een gemeente ...

Wanneer

  • zaterdag 24 juni 2017
    van 15.00 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Puttestraat 6
adres
Puttestraat 63130 Begijnendijk

Info

Autodelen kent een stijgend succes in Vlaanderen. De voordelen van autodelen zijn legio: meer vrije tijd of meer budget, een aangenamere, veiligere en schonere omgeving en meer buurt!
Vaak wordt hierbij gedacht aan een grootstedelijke context. Ook “landelijke” gebieden kampen echter met een steeds hogere verkeersdruk. Ook bij ons staan ontelbare (2de) wagens 95% van de tijd stil.
Een gemeente als Herent kent sinds kort een actieve gemeenschap van nu al zo’n 50 leden voor 5 auto’s.
Wat in Herent kan, kan in Begijnendijk ook.
We beginnen alvast met één wagen, onze elektrische Renault ZOE. 100% rijplezier, 0-uitstoot.
Via Cozycar is hij kostendelend beschikbaar, voor je favoriete uitstapjes of zelfs pendelverkeer. Met of zonder vouwfiets.
Als we de BBL en de CEO’s van de autoproducenten mogen geloven, is het niet de vraag of, maar wel wanneer het 100% elektrisch rijden de norm wordt.
In combinatie met de fiets en het OV, luidt de elektrische wagen, aangedreven door hernieuwbare energie, het lang verwachte einde in van het fossiele tijdperk. Probeer en overtuig jezelf. Zo versnellen we de duurzaamheidstransitie.
Ook klassieke wagens zijn in deze overgangsfase uiteraard geschikt om te delen. Hoe gevarieerder het aanbod, hoe aantrekkelijker het pakket. Inschrijven staat vrij!
Kom langs wanneer je wilt.

https://www.facebook.com/autodelenBegijnendijk
Alle activiteiten
foto: Open oprit

Categorie

Organisatie