Initiatie Android Smartphone (sessie 1)

NEOS Begijnendijk-Betekom
  • vr 13 oktober 2023 van 13:00 tot 13:00
Filip Spruyt, lesgever bij Qrios (voorheen St. Jozefscollege) Aarschot komt naar Neos BB.
Hij gaat ons op 3 vrijdagnamiddagen telkens gedurende 3 uur inwijden in de geheimen van de smartphone Android. Oud-leerlingen van hem weten waarom we hem naar Betekom hebben gehaald. Immers zijn geduld en hulpvaardigheid zijn alom gekend.
Kan jij al je smartphone gebruiken? Toch is het nuttig om de laatste nieuwigheden te leren kennen. Dus onze cursus richt zich zowel naar beginnelingen als naar gevorderden
 
Wanneer: Vrijdagen 13- 20 en 27 oktober 2023, telkens van 13u tot 16u in de polyvalente zaal De Tumkens te Betekom. Er is een koffiepauze met versnaperingen voorzien.
Inhoud van de cursus: apps installeren, contacten instellen, agenda beheren, instellingen, on-line diensten,...
Wat heb je nodig: een smartphone met een Android besturingssysteem (geen i-phone)
Kostprijs: voor de totale lessenreeks van 10 uren bedraagt de kostprijs voor Neos-leden 39 euro. Zoals gebruikelijk zijn niet Neos-leden ook welkom. Zij betalen 5 euro meer voor administratiekosten.
Inschrijvingen: het minimum aantal deelnemers is 12, het maximaal aantal inschrijvingen is beperkt tot 22 cursisten.
Vragen stellen: komt u er tijdens het volgen van de cursus toch niet helemaal uit? Bij elke les kan je jouw vragen stellen aan de lesgever maar ook onze bestuursleden zijn aanwezig zodat ze jou ook individueel kunnen ondersteunen.

  • Inschrijven kan door storting van 39 euro (leden) of 44 euro (niet-leden) oprekening van NEOSBB BE40 9733 5493 5663 met vermelding van je naam en 'smartphone'. In deze prijs zijn de initiatie en koffie tijdens de pauze inbegrepen.

  • Inschrijven kan tot 1 september.

  • Neos contact: Inge Verbruggen 0470 30 13 94


 

Locatie

NEOS Begijnendijk-Betekom
Pastoor Pitetlaan 30 , 3130 BETEKOM

Contact

Organisatie

Neos Begijnendijk-Betekom