Stap Begijnendijk naar de overwinning!

Samen met meer dan 200 Vlaamse steden en gemeenten neemt het bestuur deel aan het beweegproject ’10.000 stappen: Elke stap telt!’ om de verschillende buurten in de gemeente in beweging te brengen. Letterlijk en figuurlijk!

Je zag de wegwijzers met de boodschap ‘Elke stap telt!’ en aantal stappen naar een interessant punt in de gemeente vast al opduiken in het straatbeeld. Nu is het tijd voor actie! Van 1 tot en met 31 mei 2024 neemt Begijnendijk het op tegen andere steden en gemeenten in de grote ‘Vlaamse Stappenclash’ om zoveel mogelijk stappen te zetten. Registreer jouw stappen via www.10000stappen.be of de app ‘10.000 stappen’ en sluit je aan bij de groep ‘Begijnendijk’. Je maakt kans op mooie prijzen, zoals een waardebon t.w.v. € 50,00 van Torfs, een waardebon t.w.v. € 50,00 van AS Adventure, een waardebon t.w.v. € 25,00 van Decathlon of een Garmin Vivosmart 5 smart fitness tracker. Ook Aarschot, Begijnendijk, Bekkevoort en Scherpenheuvel-Zichem gaan de strijd aan met elkaar. Neem dus zeker deel aan deze leuke uitdaging, waarbij je alleen of samen met anderen werk kan maken van een fit en gezond lichaam, minder stress en meer energie. Enkel zo kan de gemeente met de wisseltrofee aan de haal gaan! Al wandelend ben je niet alleen op weg naar een goede gezondheid, maar zet je ook stapjes naar meer sociaal contact. Zo telt elke stap dubbel en dik!

De campagne ‘10.000 stappen: Elke stap telt!’ is een initiatief van het Vlaams Instituut Gezond Leven vzw, Sport Vlaanderen, Departement Zorg en de Vlaamse Logo’s. De prijzen worden uitgereikt tijdens Midzomer die plaatsvindt op zaterdag 22 juni 2024.

Meer info?
www.10000stappen.be 

Gepubliceerd op woensdag 24 apr 2024 om 08:00